Soveværelses guide: sådan giver du dit soveværelse en makeover på budget

Soveværelses guide: sådan giver du dit soveværelse en makeover på budget

17. februar 2023 Slået fra Af Redaktion

Er du ved at være træt af dit soveværelse? Trænger du til forandring? Så læs med herunder, hvor du får en guide til, hvordan du giver dit soveværelse en makeover på budget. Måske kan det gøres både lettere og billigere, end du lige går og tror!

Giv væggene nyt liv

Vil du give dit soveværelse en makeover på budget, skal du starte med væggene. Det er nemlig væggene, der for alvor kan gøre en forskel for rummet. Du kan give væggene nyt liv på flere forskellige måder. Du kan vælge at være modig, og give dem en helt ny farve, men du kan også blot vælge at friske dem op med en omgang ny, hvid maling. Er du bange for, at dette bliver for dyrt, så bare rolig! Du kan sagtens finde billig maling. Besøg din nærmeste forhandler og se, om de ikke har malerester eller billig maling på lager. 

Luk lyset ind

En anden ting du kan gøre for at skabe et nyt soveværelse på budget er at lukke lyset ind. Rigtigt mange glemmer, hvor vigtigt lys er for et rum og dets udstråling. Måske er du vant til, at dit soveværelse altid er mørkt og dunkelt. Selvom dette måske kan være hyggeligt, er det altså ikke meningen! Dit soveværelse må gerne være lyst og indbydende. Udskift det gamle, mørke gardiner med nye, lyse gardiner. Vil du gøre det ekstra billigt, kan du finde gardiner på genbrug!

Invester i lækre tekstiler

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du give dit soveværelse en makeover gennem tekstilerne i rummet. Tekstilerne kunne eksempelvis være sengetøj, dyner, puder, sengetæppe og gulvtæppe. Måske har dit soveværelse bare brug for lidt nyt liv og nogle nye farver! Du kan sagtens finde lækre tekstiler, i god kvalitet, til dit soveværelse på genbrugssider.