Skal du bruge wordpress eller wix til at lave din hjemmeside

Skal du bruge wordpress eller wix til at lave din hjemmeside

26. december 2020 Slået fra Af Felix

Næsten alt foregår på nettet, hvilket også betyder, at det er et vigtigt redskab for at kunne eksponere sig selv og sin virksomhed. Du har måske selv oplevet, at det første man gør, når man støder på et nyt firma, er at prøve at finde deres hjemmeside på nettet for at læse mere om dem. Derfor er det vigtigt for ens virksomhed, at man har en flot og informerende hjemmeside, som fortæller potentielle kunder om jer. Du kan læse mere om, hvad du skal vælge til at bygge din hjemmeside her. 

Lav din egen hjemmeside 

Hvis du gerne vil spare penge ved ikke at hyre en programmør udefra for at kode din hjemmeside, så er det godt, at der findes mange værktøjer, som kan hjælpe dig. Her de to store Wix og WordPress. Det kan være svært at vælge mellem de to, men der er forskellige steder, hvor de hver især er bedst. 

Wix kan bruges til at lave stilrene og æstetiske hjemmesider, hvor der er masser af plads til billeder. Dette er godt for dig med en mere kreativ virksomhed, hvor du vil vise dit arbejde frem på din hjemmeside. På Wix’s skabeloner er der ikke altid plads til så meget tekst, hvilket ikke nødvendigvis passer så godt til dig, som skriver meget på din hjemmeside. Derudover kan det også være svært at ændre på deres skabeloner. 

WordPress er nok den mest alsidige mulighed, når det gælder at lave sin egen hjemmeside. Her kan du finde et kæmpe udvalg af forskellige skabeloner, som du kan ændre så meget på, som du vil. Det betyder, at en WordPress hjemmeside er nem at tilpasse til sin egen virksomhed, hvis man ved hvordan. Heldigvis er der en masse god hjælp at finde på nettet.