Kategorier
Ikke-kategoriseret

Sådan får du den bedste dekupørsav til at opnå det ønskede resultat

Mange nye fagfolk over hele verden tøver med at starte deres designprojekt på lette materialer. Dette er kun på grund af deres tanke om at bruge dyre boremaskiner til at udføre sådant arbejde. Men til denne form for arbejde på let materiale anvendes en dekupørsav.

Den bedste dekupørsav er ikke kun tilgængelig, men giver også dit arbejde en perfekt efterbehandling.

Hvad er en dekupørsav?

En dekupørsav bruges generelt til præcis, delikat rullearbejde på tynde materialer. Det består af et blad, en ramme og et håndtag. Rammens dybde varierer fra 25 til 50 cm.

Længden af bladet på en dekupørsav er normalt 13 cm. Da det er aftageligt, kan du slibe eller udskifte klingen efter behov. Du kan bruge et blad af forskellig TPI og design i henhold til dine prioriteter.

Generelt kan du arbejde på tyndt træ og plast. Du kan også udføre præcise stramme kurver på metaller ved hjælp af passende blade til metal. Altid vælg det rette værktøj til opgaven.

Hvilke funktioner bør en dekupørsav have?

Håndtagets form og materiale: Et tøndeformet og godt poleret håndtag giver dig et godt greb og let arbejde.

Dybde af rammen: Du kan skære langt fra kanten af dit materiale, hvis du bruger en dybere ramme. Generelt varierer rammens dybde fra 10 til 20 tommer

Knivens tilgængelighed: Nogle mærker forsyner klingen med dekupørsav, mens andre ikke. Hvis en kniv er tilgængelig med din dekupørsav, skal du kontrollere følgende funktioner på klingen:

Bladets TPI: TPI betyder tænder per tomme (”teeth per inch”). Mere specifikt angiver, hvor mange tænder i en tomme dit blad har. TPI afgør, hvor glat du kan skære med din klinge.

Knivens materiale: Nogle klingematerialer er kun til skæring af træ og plast, mens der til metalarbejde er specielt materiale.

Kategorier
Ikke-kategoriseret

Sådan gør du statisk dokumentation nemmere

For at kunne begynde et byggeprojekt skal man have en masse forskellige byggetilladelser på plads.

Det kræver en masse papirarbejde i form af statisk dokumentation, som tit er meget omfattende. Her kan du læse mere om, hvordan du kan gøre processen nemmere.

Hvad er statisk dokumentation?

Som nævnt før kræver byggearbejde en masse tilladelser. For at kunne få en byggetilladelse til et byggeprojekt, skal man have den rette dokumentation.

Det lyder måske ikke umiddelbart så voldsomt med statisk dokumentation, men det kræver op til flere dokumenter:

  • A1 konstruktionsgrundlag, som er en beskrivelse af bygningens materialer, laster, sikkerhedsniveau, samt grundlag for statiske beregninger og leverandørberegninger.
  • A2 statiske beregninger, som viser bygningens styrke og stabilitet.
  • A3 relevante konstruktionstegninger og modeller.
  • A4 eventuelle konstruktionsændringer
  • B1 statisk projektredegørelse, hvor der dokumenteres kontrol af projektet
  • B2 statisk kontrolplan, som beskriver hvilke krav der er til udførelsen af projektet.
  • B3 statisk kontrolrapport, som viser kontrollen af udførelsen af projektet

Hvordan gør du det nemmere?

Hvis du arbejder i byggebranchen, ved du måske, hvor omfattende statisk dokumentation er, og hvor meget arbejde det kræver for et byggeprojekt for overhovedet at komme i gang.

Hvis du gerne vil gøre det nemmere for dig selv at ordne processen fremover, så du nemmere kan komme i gang med selve byggeprojektet, findes der heldigvis forskellige metoder.

Hyr et specifikt team

Et byggeprojekt kræver folk med mange forskellige arbejdsopgaver. Hvis du ikke allerede har et team, hvis funktion er at lave papirarbejdet, så kan de være en kæmpe hjælp.

Hvis du ikke føler du har den rette kapacitet til at have dit eget team, så kan du også hyre hjælp udefra fra bygkontrol.dk.

Her er de trænet i at udarbejde statisk dokumentation i høj kvalitet, så du kan få de rette byggetilladelser til dit byggeprojekt.

Kategorier
Ikke-kategoriseret

Skal du bruge wordpress eller wix til at lave din hjemmeside

Næsten alt foregår på nettet, hvilket også betyder, at det er et vigtigt redskab for at kunne eksponere sig selv og sin virksomhed. Du har måske selv oplevet, at det første man gør, når man støder på et nyt firma, er at prøve at finde deres hjemmeside på nettet for at læse mere om dem. Derfor er det vigtigt for ens virksomhed, at man har en flot og informerende hjemmeside, som fortæller potentielle kunder om jer. Du kan læse mere om, hvad du skal vælge til at bygge din hjemmeside her. 

Lav din egen hjemmeside 

Hvis du gerne vil spare penge ved ikke at hyre en programmør udefra for at kode din hjemmeside, så er det godt, at der findes mange værktøjer, som kan hjælpe dig. Her de to store Wix og WordPress. Det kan være svært at vælge mellem de to, men der er forskellige steder, hvor de hver især er bedst. 

Wix kan bruges til at lave stilrene og æstetiske hjemmesider, hvor der er masser af plads til billeder. Dette er godt for dig med en mere kreativ virksomhed, hvor du vil vise dit arbejde frem på din hjemmeside. På Wix’s skabeloner er der ikke altid plads til så meget tekst, hvilket ikke nødvendigvis passer så godt til dig, som skriver meget på din hjemmeside. Derudover kan det også være svært at ændre på deres skabeloner. 

WordPress er nok den mest alsidige mulighed, når det gælder at lave sin egen hjemmeside. Her kan du finde et kæmpe udvalg af forskellige skabeloner, som du kan ændre så meget på, som du vil. Det betyder, at en WordPress hjemmeside er nem at tilpasse til sin egen virksomhed, hvis man ved hvordan. Heldigvis er der en masse god hjælp at finde på nettet. 

Kategorier
Ikke-kategoriseret

En god kontorstol er vigtig

Arbejder du hjemme, eller bruger du meget tid foran skærmen ved bordet, så har du brug for en god og rar kontorstol. Skal du bruge flere timer, hvor du sidder på samme stol, så er det klart, at det skal være en god stol. Læs meget mere om kontorstole her.

En god, billig og solid kontorstol

Hvis du er træt af at sidde på de normale hårde stole, så er det på tide at få fat på en ny stol. Nemlig en kontorstol. Der findes mange forskellige kontorstole, både på udseendet, men også, hvilket stof, der er brugt og så videre. Det vigtigste er at finde en god og solid kontorstol. Solid betyder jo bare, at den holder godt og længe. Og man kan sagtens finde en kontorstol af god kvalitet, uden at den er helt vildt dyr. Du kan finde masser af billige kontorstole, som du rent faktisk har råd til.

Derfor er kontorstolen virkelig vigtigt

Det er altså slet ikke det samme at sidde på en køkkenbordsstol i forhold til en kontorstol. En kontorstol er lavet til, at du skal kunne sidde på den i lang tid uden, at du hverken får ondt i ryg, numse, nakke eller noget som helst andet. Alle andre stole er mere lavet til at sidde på i maksimum 2 timer. En kontorstol kan du sidde på hele dagen helt uden at få ondt nogle steder, især hvis det er en god kontorstol.

Så bruger du meget tid på at sidde ned derhjemme foran et bord eller skærm, så har du brug for en kontorstol. Det er smartere, mere behageligt og bare bedre for kroppen i længden. Så det er helt klart pengene værd at købe sådan en kontorstol, så skynd dig ud og find en god en!

Kategorier
Ikke-kategoriseret

Find en kontorstol, der matcher dine behov

Flere og flere danskere besidder et stillesiddende job. Det betyder, at rigtig mange danskere bruger mange timer om dagen i en kontorstol. Hvad enten der arbejdes hjemme eller på et kontor, så er det vigtigt for det fysiske helbred og arbejdsindsatsen, at kontorstolen er komfortabel og støtter de rigtige steder. En investering i en god kontorstol er en investering i livskvalitet og arbejdsglæde. 

Det fysiske helbred og arbejdsindsatsen hænger sammen 

Alt for mange danskere døjer med ryg- og nakkeproblemer. Udover smerter i disse specifikke områder kan det også medføre hovedpine og andre gener. Ofte er dette et resultat af dårlige arbejdsvaner. Er du ikke på toppen rent fysisk, så kan du heller ikke yde den arbejdsindsats, som er påkrævet. Overskuddet og motivationen lider et dyk, hvis ikke du er i stand til at holde dig fri af smerter. 

Bredt udvalg af kontorstole

Alene de fysiske skavanker som en dårlig arbejdsstilling kan medføre betyder, at det kan betale sig at investere i en god kontorstol. Det varierer hvilken kontorstol, der passer bedst til dine behov. Vigtigst er det, at den støtter de rigtige steder. Dvs. læn, øverste del af ryggen, skuldre og nakke. For nogle er armstøtte også meget vigtigt. Der er et stort udvalg af kontorstole tilgængeligt på nettet. Læs mere her for at blive klogere på kontorstole samt finde en, der matcher dine behov. 

Multifunktionelle kontorstole tilgængelige

Bruger du kontorstolen til dit fuldtidsarbejde, så er det vigtigt ikke at gå på kompromis med komfort. Her kan det være fordelagtigt med mange indstillingsmuligheder, så det er muligt at variere sin arbejdsstilling. Skal kontorstolen derimod også bruges som et stuemøbel eller fritidsmøbel, så kan det give mening at søge en mere simpel og elegant model. Hvad der er den rigtige kontorstol for dig, er du den eneste, der kan svare på.  

 

Kategorier
Ikke-kategoriseret

Vælg en lokal ejendomsmægler når du skal sælge dit hus

At sælge et hus er en stor og omfattende handel. Der er mange ting, som man skal være opmærksom på, når man sælger. Der er blandt andet juridiske forhold, prissætning og markedsføring. Det er en god ide at vælge en lokal ejendomsmægler til at stå for handelen. En person der er lokalkendt har de bedste forudsætninger for at sælge dit hus.

Hvordan kan en ejendomsmægler hjælpe dig med dit hussalg?

Når du skal sælge dit hus, er det en stor hjælp at trække på en ejendomsmæglers viden og erfaringsgrundlag. De aktuelle tendenser på boligmarkedet vil eksempelvis være afgørende for, hvad du kan sælge din bolig for.

Du kan også få hjælp til at få din bolig til at fremtræde bedst og skille sig mest muligt ud. Med andre ord skal din bolig markedsføres, så den har de bedste chancer for at blive solgt hurtigt. Du vil også kunne få rådgivning i forhold til, hvordan du bør istandsætte boligen inden salget, og hvordan den kan præsenteres til et åbent hus.

Hvorfor er det en fordel med en lokal ejendomsmægler?

Når du får hjælp af en person, der er lokalkendt, kan han eller hun på en indlevende måde fortælle eventuelle købere om området. Hvis du bor i Brøndby og skal sælge dit hus, vil det derfor være en fordel for dig at vælge en ejendomsmægler Brøndby.

Der er mange ting, som er unikke ved lige præcis det område, som dit hus ligger i. Det er en fordel at få hjælp af en person, der for eksempel kender skolerne og institutionerne i området. Der er også mange andre forhold, som det er en fordel at vide noget om. Der er indkøbsmuligheder, offentlige transportmuligheder og andre spændende ting ved lige netop dette område, som kan være af interesse for køberne til dit hus.

Få mere at vide hos ejendomsmægler Brøndby.

Kategorier
Ikke-kategoriseret

Ejendomsservice i København

Er du træt af at vaske trapper i din opgang? Trænger taget til en tagrens, eller har du uheldigvis været ramt af en vandskade? Hvis du nikker genkendende til ovenstående problematikker, har du mulighed for at gøre noget ved det og kontakte en ejendomsservice i København.

Hvis du ikke allerede har en vicevært i din ejendom, tilbyder ejendomsservices deres udspecificerede viceværtsordninger, der blandt andet står til rådighed i situationer, hvor der er behov for kyndig hjælp eller vejledning.

Læs mere om ejendomsservice nedenfor.

Hvad er ejendomsservice?

Uanset om du er bosiddende i en boligforening eller er ansat i erhvervsejendom, kan der indimellem være behov for at hyre en ejendomsservice. Det letter en del praktiske arbejdsopgaver – og så har du mulighed for at spare penge ved at indgå en aftale med virksomheden. Alle de opgaver, der normalt skal laves for at vedligeholde ejendommen, kan du i fremtiden slippe for at udføre, hvis du kontakter en ejendomsservice i dit lokalområde.

De ansatte vil sørge for, at de mest nødvendige vedligeholdelsesopgaver i din ejendom bliver udført hver uge. Opgaverne kommer i mange afskygninger og kan være alt lige fra trappevask til vinduespudsning.

Læs mere på Gladejendomsservice.dk.

Vælg selv ydelserne

Du har selv mulighed for at tage stilling til, hvorvidt du ønsker en udspecificeret viceværtordning, eller om det blot drejer sig om enkelte ydelser. Det er ikke sikkert, at du har brug for hjælp til mere end en eller to ydelser, som ejendomsservicen kan hjælpe med at udføre. I det omfang, du har brug for hjælp, aftaler du en pris med virksomheden. Priserne varerier efter behov og ønsker. Har du brug for mere end bare hjælp til en enkelt ydelse, kan I aftale en samlet pris.

Det kan også være, at din ejendom længe har eftersøgt en gårdmand, der kan sørge for, at udendørsarealet er pænt og velholdt. I det tilfælde kan du ligeledes kontakte en ejendomsservice for nærmere aftale og pris.

 

 

Kategorier
Ikke-kategoriseret

4 vigtige ting til din firbenede ven

Går du og overvejer at få dig en hund eller måske har du allerede en som du gerne vil forkæle. Så er der nogen ting, noget udstyr eller legetøj f.eks som med garanti, kan gøre din logrende bedste ven glad og tilfreds.

Hvis det er første gang du er blevet hundeejer, kan det godt være svært at finde rundt, hvad det er man skal købe til sin hund.

Derfor kan du herunder læse om 4 vigtige ting du skal have til din hund.

Mad og drikkelse

“Uden vand og drikke dur helten ikke” det samme gælder for vores hunde. Med hunde skal man dog være opmærksom på, hvad det er man giver sin hund af foder. Deres mave er meget mere sart end vores, så de skal have foder der passer til deres alder og mængderne skal passe til deres højde, for at undgå overvægt.

Hundekurv

Efter en lang dag med leg, kan en hund også blive godt udmattet. Derfor er det rart at anskaffe sig en hundekurv til hunden, så den kan få slappet ordentlig af i benene. Nogle hunde er ligeglade med hvor de sover, hvor der er andre hunde som nyder at kunne trække sig tilbage i sin kurv.

Hundesnoren

Hundesnoren kan virke træls for hunden, men tværtimod. Den er først og fremmest til hensyn for andre folk, som ikke har det så godt med dyr så man kan styre sin hund, men den giver også dig muligheder for at tage din hund til mange forskellige steder. På den måde kan du komme mere på eventyr med din hund.

Hundelegetøj

Hundelegetøj aktiverer din hund og gør den samtidig utrolig glad. Med et godt stykke legetøj, vil du opleve din hund blive mere glad og livlig.

Kategorier
Ikke-kategoriseret

Alt hvad du skal vide om brosten

Nogle gange kan det virke overvældende at skulle sætte sig ind i hvad brosten er og hvilke typer der findes. Af den grund er denne artikel udarbejdet, så du kan dykke ned og blive klogere på brosten. 

Generelt om brosten

Brosten kan anvendes mange forskellige steder, eksempelvis din have. Brosten er en meget robust belægning, som du trygt kan anvende til adskillige ting og som tåler meget belastning, eksempelvis fra køretøj eller lageropbevaring. Typisk ser vi, at folk anvender brosten til en ny indkørsel, nyt bed i haven og endda også en ny terrasse.

Adskillige slags brosten

I dag betegnes én af slagsene som ”almindelige brosten”. Disse bærer målene 15 x 16 x 21 cm og en vægt på omtrent 12 kilo. De almindelige brosten bliver oftest fremstillet af granit, men nogle steder kan du også købe de almindelige brosten, som er fremstillet af beton. Det er ofte smag og behag, da det i sidste ende ikke handler om kvalitet eller slidstyrke.

Københavnerbrosten

Ude på markedet, kan du i dag finde de brosten som betegnes som ”Københavnerbrostene”. I tilfælde af, at du ikke har hørt om disse, så er disse brosten super unikke, da de har ligget rundt på gaderne i vores kære hovedstad. I dag finder du ikke disse brosten på gaderne i København, men ude på markedet, hvorpå de er efterspurgte, grundet deres unikke og charmerende farver med patina.

Chaussésten

Disse brosten bærer på omtrent 2 – 2,5 kilo og er omtrent 10 cm på hver side. Chaussésten er rent faktisk ikke brosten, dog bliver de brugt som var de brosten, altså til samme projekter som tidligere nævnt.

Hvem forhandler brosten?

I dag forhandler en lang række firmaer brosten. Dog er der tale om firmaer med nogle folk som har specialiseret sig indenfor salg af granit og sten. Her vil du kunne købe helt nye brosten, men hvis du er interesseret i at spare penge, så kan du også nemt finde nogle internetsider, hvorpå du kan købe brugte brosten.
Kategorier
Ikke-kategoriseret

Vær ekstra opmærksom på dit barn under skilsmissen

Skilsmisser er hårde. Rigtig hårde. En del af dit liv er slut, og en ny skal begynde. Forandring gør ondt. Specielt når det er ufrivilligt. Men ligegyldig hvor ondt det gør på dig og din partner, så skal I huske børnene. Det er nemlig alt for ofte dem, der kommer i klemme.

Lyt til børnene

Du har to ører og en mund. Du skal altså huske at lytte dobbelt så meget, som du selv taler. Dette er en god regel, hvis du skal have dine børn bedst mulig gennem skilsmissen. Børn har brug for at blive hørt. Men børn har også ofte god situationsfornemmelse. De vil udvise omsorg, hvis de ser en anden, der har det dårligt. Hvis du i situationen er ked af det, vil børnene naturligt give plads til dig.

Dette skal helst undgås, da børnene vil forsøge ikke at være i vejen. Sørg derfor altid for at lade dine frustrationer og store følelser få plads, når du er i selskab med dem, der kan rumme dig.

Du kan høre mere om de mange udfordringer for skilsmissebørn hos Vibeke Hastrup.

Få andre til at lytte

Hvis du gentagende gange har forsøgt at komme igennem til dit barn, uden at det lykkedes, skal du løse udfordringen på en anden måde. Det er ikke sundt for et barn ikke at få talt ud om sine følelser. Det kan efter mange år få store konsekvenser for barnet.

Hvis ikke du kan nå ind til dit barn, så må du prøve at skabe rammerne for, at en anden kan. Måske kan et familiemedlem nå ind. Måske kan en pædagog nå ind. Eller måske er det en helt tredje, der lykkedes. Måske en psykolog?

Ligegyldig hvad, er det meget vigtigt. Det er en menneskelig fornødenhed at snakke om alle de følelser, man har inderst inde.