Her kan du lære mere om IT – find den gode side på nettet

Her kan du lære mere om IT – find den gode side på nettet

16. december 2021 Slået fra Af Alex L

Hvis du også gerne vil lære noget mere om IT, og hvis du elsker tanken om at lære det fra en rigtig nørd, så er du kommet til den rette artikel. Her kan du nemlig finde svaret på, hvor du kan finde sådan en blog på nettet. Det kan være, at du selv arbejder med IT, eller det kan være, at du mest bare synes, at IT er interessant. Har du også en filosofisk interesse i IT og dens påvirkning af samfundet, så er det også den rette blog, du vil finde frem til i denne artikel.

Hvem er manden bag bloggen?

Manden bag bloggen er studerende på Aalborg universitet, og han hedder simon From. Han studerer selv IT til dagligt, og som du måske kan gætte ud fra hans hjemmeside, så har han altså en stor interesse for IT. Det er det perfekte sted at gå hen, hvis du også er ung og interesseret i IT.

Dette kan du f.eks. læse om IT

Når du kommer ind på hjemmesiden, vil du opdage, at der er flere forskellige og spændende artikler, der taler om IT på forskellige måder. Der er f.eks. nogle artikler, der stiller det hele meget filosofisk an, og som spørger ind til, hvordan samfundet kommer til at se ud, når IT har overtaget mere.

Derfor skal du vide noget om IT

Du har med garanti også lagt mærke til, hvor meget mere IT fylder i vores samfund. Tænk bare på, hvor mange ting der er i dag er digitaliseret. Derfor kan det også være godt, at man ikke lader sig selv sakke alt for meget bagud, og at man også sørger for at følge med i, hvad der sker inden for den verden, der hedder IT. Her kan du med fordel læse en blog for at blive klogere på det.

Her kan du finde bloggen

Hvis du synes, at det kunne lyde som en blog for dig, og som måske også kan svare på nogle af de ting, som du selv har gået og funderet over i forbindelse med IT, så klik her med det samme, og kom hurtigt hen til siden. Der er mange steder på nettet, hvor du kan læse om IT, men det er langt fra alle steder, der er lige gode. Men hos From bliver der virkelig taget nogle spændende emner op.