Ejendomsservice i København

Ejendomsservice i København

6. august 2020 Slået fra Af Felix

Er du træt af at vaske trapper i din opgang? Trænger taget til en tagrens, eller har du uheldigvis været ramt af en vandskade? Hvis du nikker genkendende til ovenstående problematikker, har du mulighed for at gøre noget ved det og kontakte en ejendomsservice i København.

Hvis du ikke allerede har en vicevært i din ejendom, tilbyder ejendomsservices deres udspecificerede viceværtsordninger, der blandt andet står til rådighed i situationer, hvor der er behov for kyndig hjælp eller vejledning.

Læs mere om ejendomsservice nedenfor.

Hvad er ejendomsservice?

Uanset om du er bosiddende i en boligforening eller er ansat i erhvervsejendom, kan der indimellem være behov for at hyre en ejendomsservice. Det letter en del praktiske arbejdsopgaver – og så har du mulighed for at spare penge ved at indgå en aftale med virksomheden. Alle de opgaver, der normalt skal laves for at vedligeholde ejendommen, kan du i fremtiden slippe for at udføre, hvis du kontakter en ejendomsservice i dit lokalområde.

De ansatte vil sørge for, at de mest nødvendige vedligeholdelsesopgaver i din ejendom bliver udført hver uge. Opgaverne kommer i mange afskygninger og kan være alt lige fra trappevask til vinduespudsning.

Læs mere på Gladejendomsservice.dk.

Vælg selv ydelserne

Du har selv mulighed for at tage stilling til, hvorvidt du ønsker en udspecificeret viceværtordning, eller om det blot drejer sig om enkelte ydelser. Det er ikke sikkert, at du har brug for hjælp til mere end en eller to ydelser, som ejendomsservicen kan hjælpe med at udføre. I det omfang, du har brug for hjælp, aftaler du en pris med virksomheden. Priserne varerier efter behov og ønsker. Har du brug for mere end bare hjælp til en enkelt ydelse, kan I aftale en samlet pris.

Det kan også være, at din ejendom længe har eftersøgt en gårdmand, der kan sørge for, at udendørsarealet er pænt og velholdt. I det tilfælde kan du ligeledes kontakte en ejendomsservice for nærmere aftale og pris.